Χώρος φυσικοθεραπευτικού κέντρου στην Αθήνα

Αθήνα

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο ERGON Physio Center στην Αθήνα είναι ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος με μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Αποκατάστασης Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί τόσο σε κλινικό περιβάλλον φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης όσο και στην αποκατάσταση αθλητών σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους.

Αίγιο

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στο Αίγιο είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Φουσέκης, φυσιοθεραπευτής με εξειδίκευση στις τεχνικές κινητοποίησης μαλακών μορίων και στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Αθλητικής Φυσιοθεραπείας του Τμήματος Φυσιοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χώρος φυσικοθεραπευτικού κέντρου στο Αίγιο
Χώρος φυσικοθεραπευτικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στην Θεσσαλονίκη είναι ο Δημήτρης Ναλμπάντης, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Αθλητιατρική.

Φάρσαλα

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στα Φάρσαλα είναι ο Βασίλης Κατσιαούνης, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, με εργασιακή εμπειρία στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Γιάννη και Βασίλη Κεραμίδα στην Λαμία και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Χώρος φυσικοθεραπευτικού κέντρου στα Φάρσαλα
Χώρος φυσικοθεραπευτικού κέντρου στην Αμαλιάδα

Αμαλιάδα

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στην Αμαλιάδα είναι ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, κάτοχος βραβείου Ι. Τσακαλώτος 25ου Πανελλήνιου Συνέδριου Φυσικοθεραπείας λόγω της πτυχιακής του εργασίας και με εργασιακή εμπειρία στο φυσικοθεραπευτήριο του Δρ. Κωνσταντίνου Φουσέκη, Επίκουρου Καθηγητή Φυσικοθεραπείας και ιδρυτή της ERGON IΑSTM Technique μαζί με τον Κωνσταντίνο Μυλωνά.