Φυσικοθεραπευτήρια

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο ERGON Physio Center στην Αθήνα είναι ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος με μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Αποκατάστασης Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί τόσο σε κλινικό περιβάλλον φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης όσο και στην αποκατάσταση αθλητών σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους.

χώρος θεραπευτικής άσκησης Ergon Physio Center

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στο Αίγιο είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Φουσέκης, φυσιοθεραπευτής με εξειδίκευση στις τεχνικές κινητοποίησης μαλακών μορίων και στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Αθλητικής Φυσιοθεραπείας του Τμήματος Φυσιοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στην Πάτρα είναι ο Παύλος Αγγελόπουλος , απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και Υποψήφιος Διδάκτορας.

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στα Φάρσαλα είναι ο Βασίλης Κατσιαούνης, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, με εργασιακή εμπειρία στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Γιάννη και Βασίλη Κεραμίδα στην Λαμία και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

χώρος θεραπευτικής άσκησης Ergon Physio Center Θεσσαλονίκη

Υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στο φυσικοθεραπευτήριο ERGON Physio Center στην Αμαλιάδα είναι ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, κάτοχος βραβείου Ι. Τσακαλώτος 25ου Πανελλήνιου Συνέδριου Φυσικοθεραπείας λόγω της πτυχιακής του εργασίας και με εργασιακή εμπειρία στο φυσικοθεραπευτήριο του Δρ. Κωνσταντίνου Φουσέκη, Επίκουρου Καθηγητή Φυσικοθεραπείας και ιδρυτή της ERGON IΑSTM Technique μαζί με τον Κωνσταντίνο Μυλωνά.

Ο Ηλίας Γιαννακλής είναι απόφοιτος του Τμήματος φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Πατρών και είναι ιδιοκτήτης του κέντρου φυσικοθεραπείας Ergon physio center Κόρινθος. Έχει εργαστεί σε κλινικό περιβάλλον στον τομέα της μυοσκελετικής αποκατάστασης και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων σε συνεργασία με αθλητές συλλόγων υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα. Έχει εμπειρία στην αντιμετώπιση νευρολογικών παθολογιών και είναι ιδιαίτερα καταρτισμένος στην αντιμετώπιση παθήσεων που αφορούν τον αυχένα και τον ώμο.

Εξειδικευμένες Τεχνικές

Ανάμεσα τους οι ERGON Technique, Θεραπεία Tecar, Mulligan Concept, Ackermann.

Θεραπευτική Φιλοσοφία

Ένα ολιστικό σύστημα προσέγγισης, αξιολόγησης και θεραπείας όλων των παθολογιών.

Πιστοποιημένοι Φυσικοθεραπευτές

Οι Φυσικοθεραπευτές μας διαθέτουν πάνω από 10 χρόνια πείρας στο χώρο της φυσικοθεραπείας.