Βασίλης Κατσιαούνης

Βασίλης Κατσιαούνης- Υπεύθυνος Κέντρου

O Βασίλης Κατσιαούνης είναι ο υπεύθυνος του φυσικοθεραπευτηρίου ERGON PHYSIO CENTER-FARSALA.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε για 2 χρόνια στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Γιάννη και Βασίλη Κεραμίδα στην Λαμία. Πραγματοποίησε την πρακτική του εξάμηνη άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η πτυχιακή του εργασία ήταν πειραματική με τίτλο :«Διερεύνηση της επίδρασης της μυωπίας στην βάδιση».

Με το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή του παρακολουθώντας σεμινάρια συμπεριλαμβανομένων των MULLIGAN CONCEPT manual therapy, ERGON TECHNIQUE BASIC & ADVANCED, ACKERMANN COLLEGE Chiropractic, καθώς και άλλα σεμινάρια πάνω στις μυοσκελετικές κακώσεις και τη χειροπρακτική.

Τον Ιανουάριο του 2015 εγκαινίασε το φυσικοθεραπευτήριο του στην πόλη των Φαρσάλων και από τότε εργάζεται εκεί.

Από το 2017 η ERGON TECHNIQUE του καθηγητή Δρ. Κωνσταντίνου Φουσέκη και Κωνσταντίνου Μυλωνά τον επέλεξαν σαν έναν από τους βασικούς εκπαιδευτές της τεχνικής με δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο, και έκτοτε εκπαιδεύει συναδέλφους ταξιδεύοντας συχνά.

Πριν την φυσικοθεραπεία υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έπαιξε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ά Εθνική με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Under 18.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον τομέα του επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς συνεργάζεται με το ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, που αγωνίζεται στην ΄Β Εθνική και με αθλητές υψηλού επιπέδου.